Advies grafisch ontwerp

Ben jij op zoek naar advies over grafisch ontwerp? Unk Ontwerp, het adviesbureau van Diana Unk kan je hierbij helpen. Diana Unk is freelance grafisch vormgever in Utrecht. Sinds 2007 heeft zij haar eigen ontwerpbureau.

Voor het hele traject

Je kunt bij Unk Ontwerp terecht voor het hele traject. Van advies over grafisch ontwerp tot creatie en realisatie. Het bewaken van deadline, de realisatie van drukwerk of het aanleveren van digitale bestanden, het kan allemaal. Voor grotere klanten is ook mogelijk om freelance op locatie te werken.

Samen staan we sterk

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Wat is je doel en je doelgroep en welke uitstraling heb je zelf voor ogen? Al tijdens dit gesprek ontstaan de eerste ideeën en geef ik je advies over grafisch ontwerp. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Als het klikt, ga ik voor je aan de slag. Afhankelijk van jouw verhaal en het uiteindelijke ontwerp schakel ik hulp in. Samen staan we sterk, dat geldt ook voor grafisch ontwerp. Ik heb daarom een uitgebreid netwerk met creatieve professionals zoals tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, drukkers en webbouwers die ik kan inzetten om voor jou een uniek ontwerp te maken, passend bij jouw bedrijf.

Inspiratie

Bij elk ontwerp combineer ik concept, enthousiasme en originaliteit om zo tot een verrassend ontwerp te komen. Ik sta voor toegankelijke ontwerpen vol kleur en beeld. Mijn inspiratie haal ik uit reizen, boeken en creatieve ontmoetingen.

In mijn portfolio vind je voorbeelden van mijn werk. Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan contact met me op.