Grafisch bureau

Ben je op zoek naar een grafisch bureau voor de communicatie uitingen van jouw bedrijf? Unk Ontwerp regelt voor jou het hele traject van A tot Z. Van advies en concept tot de realisatie. Ik hou je deadlines in de gaten, zorg dat de juiste bestanden digitaal aangeleverd worden en zorgt dat eventueel drukwerk gerealiseerd wordt. Hierdoor heb jij de garantie en de rust dat alles op tijd en goed wordt aangeleverd. Geen zorgen, geen stress, geen drukte. Dat is waarin een grafisch bureau jou kan ontzorgen.

Wensen en ideeën

Wil je weten wat ik met mijn grafisch bureau voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën, je doel,  doelgroep en de gewenste uitstraling. Jouw ideeën en wensen zijn belangrijk dus ik luister goed naar jouw verhaal. Tijdens dit gesprek ontstaan vaak al de eerste ideeën voor de vormgeving. Als het het klikt, ga ik voor je aan de slag. Jouw boodschap vertaal ik naar een uniek ontwerp dan past bij jouw bedrijf.

Verrassend ontwerp

Bij elk ontwerp combineer ik concept, enthousiasme en originaliteit om zo tot een verrassend ontwerp te komen. Ik sta voor toegankelijke ontwerpen vol kleur en beeld. Mijn inspiratie haal ik uit reizen, boeken en creatieve ontmoetingen.

Portfolio

Voorbeelden van mijn werk kun je terugzien in mijn portfolio. Elke ontwerp is uniek en specifiek en op maat gemaakt op basis van de kenmerken, wensen en ideeën van de klant. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen!