Grafisch design

Grafisch design is voor Unk Ontwerp een manier van communiceren. Het overbrengen van een boodschap, jouw boodschap. Opvallen en gezien worden. Een heldere huisstijl, een sterk logo en een kloppende boodschap dat is wat we willen bereiken met onze ontwerpen. Origineel en uniek grafisch design maar vooral ook passend bij jouw bedrijf en aansprekend voor jouw doelgroep.

Voor het hele traject

Je kunt bij Unk Ontwerp terecht voor het hele traject. Van advies en concept tot creatie en realisatie. Het bewaken van deadline, de realisatie van drukwerk of het aanleveren van digitale bestanden, het kan allemaal. Voor grotere klanten is ook mogelijk om freelance op locatie te werken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Of het nu gaat om een compleet nieuwe huisstijl of het restylen van je huidige logo, ik ga met passie en enthousiasme voor jou aan de slag. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Wat is je doel en je doelgroep en welke uitstraling heb je zelf voor ogen? Al tijdens dit gesprek ontstaan de eerste ideeën en geef ik je advies over grafisch ontwerp. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Als het klikt, ga ik voor je aan de slag. Afhankelijk van jouw verhaal en het uiteindelijke ontwerp schakel ik hulp in. Samen staan we sterk, dat geldt ook voor grafisch ontwerp. Ik heb daarom een uitgebreid netwerk met creatieve professionals zoals tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, drukkers en webbouwers die ik kan inzetten om voor jou een uniek ontwerp te maken, passend bij jouw bedrijf.