Grafisch vormgever Utrecht

Diana Unk van Unk Ontwerp is grafisch vormgever in Utrecht. Met passie, enthousiasme en originaliteit maakt zij ontwerpen voor starters en gevestigde bedrijven.

Starters

Ben je net of bijna gestart met je eigen bedrijf en heb je nog geen logo, website of huisstijl?  Voor mij is grafische vormgeving communicatie. Een logo dat opvalt, een website die aanspreekt en een vormgeving die klopt. Dat is wat ik voor jouw bedrijf wil bereiken. Laat mij weten wat jouw wensen en ideeën zijn en ik vertaal jouw verhaal in een uniek ontwerp dat past bij jou en jouw bedrijf.

Prikkelend ontwerp

Ook voor gevestigde bedrijven kan ik als grafisch vormgever in Utrecht veel betekenen. Heeft je huisstijl of logo een oppepper nodig? Of wil je nieuwe communicatiemiddelen inzetten? Van brochure tot advertentie en van billboard tot banner. Digitaal of in print, bij Unk Ontwerp ben je aan het juiste adres. Een uniek ontwerp waarmee jij je onderscheid van de concurrentie. Een ontwerp waar jouw boodschap uitdraagt. Dat de aandacht trekt en prikkelt, precies zoals jij het in gedachten hebt.

Van verhaal naar ontwerp

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Ik kan je vragen telefonisch of per mail beantwoorden maar nog beter maken we meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. We praten over jouw bedrijf, je doelgroep en het doel wat je wil bereiken. Tijdens dit gesprek ontstaan de eerste ideeën voor de vormgeving. Als wij besluiten met elkaar in zee te gaan maak ik de vertaalslag van jouw verhaal naar een uniek ontwerp.