Logo ontwerp

Voor een uniek logo ontwerp kun je terecht bij Unk Ontwerp in Utrecht. Diana Unk, oprichter van Unk Ontwerp, heeft jarenlange ervaring in grafische vormgeving. Eerst bij diverse reclame- en ontwerpbureaus en sinds 2007 met haar eigen bureau.

Freelance op locatie

Je kunt bij Unk Ontwerp terecht voor het hele traject. Van advies en concept tot creatie en realisatie. Het bewaken van deadline, de realisatie van drukwerk of het aanleveren van digitale bestanden, het kan allemaal. Voor grotere klanten is ook mogelijk om freelance op locatie te werken. Je kunt bij Unk Ontwerp terecht voor alle grafische vormgeving voor jouw bedrijf. Van logo ontwerp en huisstijl tot website en advertenties. Ook voor brochures, flyers, folders en promotiemateriaal.

Toegankelijke ontwerpen

Bij elk logo ontwerp combineer ik concept, enthousiasme en originaliteit om zo tot een verrassend ontwerp te komen. Ik sta voor toegankelijke ontwerpen vol kleur en beeld. Mijn inspiratie haal ik uit reizen, boeken en creatieve ontmoetingen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voorbeelden van mijn werk kun je terugzien in mijn portfolio. Elke ontwerp is uniek en specifiek en op maat gemaakt op basis van de kenmerken, wensen en ideeën van de klant. Heb je nog vragen? k kan je vragen telefonisch of per mail beantwoorden maar nog beter maken we meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Als wij besluiten met elkaar in zee te gaan maak ik de vertaalslag van jouw verhaal naar een uniek ontwerp.