Poster ontwerp

Bij Unk Ontwerp kun je terecht voor al je grafische grafische ontwerpen. Van poster ontwerp en huisstijl tot website en advertenties.

Voor bedrijven en zzp-ers

Diana Unk, oprichter van Unk Ontwerp, werkt voor bedrijven en ZZp-ers. Voor starters bijvoorbeeld ijzersterke logo’s en een aansprekende website. Gevestigde bedrijven kunnen terecht voor een mooi vormgegeven nieuwsbrief, flyers en brochures, advertenties en nog veel meer. Kan jouw huidige logo, huisstijl of website wel een oppepper gebruiken? Ook daarvoor kun je terecht bij Unk Ontwerp.

Vorm van communicatie

Een mooi poster ontwerp valt op. En zeker voor een startende onderneming is het belangrijk om gezien te worden. Unk Ontwerp kan je hierbij helpen. Niet alleen is het belangrijk om op te vallen, het is ook belangrijk dat het ontwerp past bij jouw bedrijf en de boodschap die je over wilt brengen. Grafische vormgeving is een vorm van communicatie en Unk Ontwerp vindt het belangrijk om jouw boodschap over te brengen. Daarom begint elke opdracht met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw bedrijf, je doelgroep, het doel en natuurlijk jouw eigen wensen en ideeën en jouw gewenste uitstraling. Al tijdens dit gesprek ontstaan de eerste ideeën voor vormgeving. Als het klikt, ga ik aan de slag. Jouw boodschap wordt vertaald in een uniek poster ontwerp, passend bij jouw bedrijf.

Uitgebreid netwerk

Soms is er meer nodig in een poster ontwerp. Unk Ontwerp heeft daarom een uitgebreid netwerk met creatieve professionals zoals tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, drukkers en webbouwers die ingezet kunnen worden om voor jou een uniek ontwerp te maken, passend bij jouw bedrijf.